Biz Kimiz ?
Hizmetlerimiz
Entegre Çözümlerimiz
Referanslarımız
İnsan Kaynakları
Bizden Haberler
İş Ortaklarımız
12M Yazılım Proje ve Yönetim Danışmanlık Ltd. Şti.
Başarı Hikayeleri > Sümer Faktoring
Dilek Holding
Gelpa Gelişim
Glengo
Habasit
Jakko
Marmara Pamuklu Mensucat AŞ
Mutlusan
Surp Pırgiç
Sümer Faktoring
Tüm Grubu
Würth Sanayi

Bugün artık ekonomik faaliyetin ve ticaretin yapıldığı dünyanın her yerinde firmalar yurt içi ve yurt dışı faktoring hizmetlerinden yararlanıyor. 

Ülkemizde de yaklaşık 12 yıldır Factoring yapılıyor. Firmalar artık nakit ihtiyaçlarını ve tahsilat hizmetlerini faktoring şirketlerinden alıyor. 

Türkiye’de Faktoring hizmetleri, finans sektörü pazarı içinde önemli bir paya ulaştı. Sizinde bu hizmetlerden yararlanmak için çok nedeniniz olmalı ..! 

Sümer Faktoring Hizmetleri A.Ş.; 1996 yılından bu güne kadar güçlü sermaye yapısı, deneyimli yönetici ve uzman kadroları ile sizlerin nakit ve tahsil ihtiyaçlarına hızlı ve piyasa koşullarına uygun çözümler sunarak işletmelerinize destek vermeye devam ediyor. 

Her geçen gün büyüyerek sürekli yeni hedeflere doğru yol alan firmamız üretimdeki iddasını da iş süreçlerinde kullandığı ürünlerle güçlendirerek arttırmaktadır. Danışmanlık hizmetlerine yapmış olduğumuz teknoloji yatırımları bizi hedefimize bir adım daha yaklaştırmaktadır. 

Bu anlamda uzun süredir birlikte çalıştığımız 12M Danışmanlık’ın verdiği danışmanlık hizmetlerinden memnuniyetimizi belirtmekten mutluluk duyarız.

Kullanım Şartları | Gizlilik İlkeleri | Sık Sorulan Sorular
Copyright © 2011 Designed By
12M Yazılım Proje ve Yönetim Danışmanlık Ltd. Şti.