Biz Kimiz ?
Hizmetlerimiz
Entegre Çözümlerimiz
Referanslarımız
İnsan Kaynakları
Bizden Haberler
İş Ortaklarımız
12M Yazılım Proje ve Yönetim Danışmanlık Ltd. Şti.
Başarı Hikayeleri > Tüm Grubu
Dilek Holding
Gelpa Gelişim
Glengo
Habasit
Jakko
Marmara Pamuklu Mensucat AŞ
Mutlusan
Surp Pırgiç
Sümer Faktoring
Tüm Grubu
Würth Sanayi

Her çeşit elektrik malzemesinin toptan satışını yapmak amacıyla 1978 yılında Şahıs Ortaklığı olarak kurulan Tüm Elektrik 5 Şirketten oluşan Tüm Grup’a bağlı olarak faaliyetlerini devam ettirmektedir.

Elektrik sektöründe dünyanın en iyi markalarını bünyesinde toplayan Türkiye’nin en büyük satış organizasyonlarından birisidir. Her türlü elektrik, aydınlatma ve kablo pazarında yurtiçi ve yurt dışına doğrudan ve dolaylı satış yöntemi ile yaygın bir hizmet vermektedir.

300 nitelikli personeli ile hizmet veren grup içindeki tüm işlemlerin akışı sipariş aşamasından teslimat gerçekleşene kadar gelişmiş bilgisayar sistemi ile takip ve kontrol edilmektedir. Şirketimiz sektörümüzün yapılanması gereği lojistik ve stok operasyonlarının etkin biçimde yönetildiği zaman başarıya ulaşacağının bilincindedir. Bunun için de bilginin paylaşılması istenilen her yerden hızlı ulaşılması, bilginin güvenilirliğinin sağlanması için doğru sistemlerin kurulması gerektiğine inanıyoruz.

Şirketimiz bu nedenle uzun yıllardır 12M Danışmanlık özel yazılımlarını kullanmaktadır. Finans, satış, Satın alma, Malzeme Yönetimi ve Muhasebe Yönetiminde tüm süreçler 12M Danışmanlık ekiplerinin denetiminde Kurumsal Kaynak Planlaması programına oturtuldu. Uzak ara bağlantılarla tüm firmalarımızdan yaklaşık 100’e yakın kullanıcı tarafından oluşturulan tüm bilgilerin anında sistemde tek bir merkezde toplanması sağlandı.

Bu süreçte 12M Danışmanlık'dan aldığımız destekle Barkod ve Depo otomasyonları sisteme uyarlandı. Sisteme spesifik ihtiyaçlar doğrultusunda yapılan uyarlamalarla otomasyonumuzun izlenebilirliği sağlandı.

Sonuçta bugün şirketimizde; 12M Danışmanlık Ekiplerinin danışmanlığı ile oluşturulan Kurumsal Kaynak Planlaması proje yapılandırılmasının faydaları yaşanmaktadır. 

Hasan Lütfü OKUMUŞ

Kullanım Şartları | Gizlilik İlkeleri | Sık Sorulan Sorular
Copyright © 2011 Designed By
12M Yazılım Proje ve Yönetim Danışmanlık Ltd. Şti.