Biz Kimiz ?
Hizmetlerimiz
Entegre Çözümlerimiz
Referanslarımız
İnsan Kaynakları
Bizden Haberler
İş Ortaklarımız
12M Yazılım Proje ve Yönetim Danışmanlık Ltd. Şti.
Başarı Hikayeleri > Surp Pırgiç
Dilek Holding
Gelpa Gelişim
Glengo
Habasit
Jakko
Marmara Pamuklu Mensucat AŞ
Mutlusan
Surp Pırgiç
Sümer Faktoring
Tüm Grubu
Würth Sanayi

12M Danışmanlık şirketimiz Surp Pırgıç Ermeni Hastanesi’nin Kurumsal Danışmanlık firmalarından biri olarak uzun yıllardır bize hizmet vermektedir.. 

Surp Pırgıç Ermeni Hastanesi 1832 yılından itibaren sağlık hizmetlerinde çağdaş, güvenilir, çevreye duyarlı, hasta haklarına saygılı, verdiği hizmetin kalitesine önem veren, bünyesinde çalışanları günün şartlarına cevap verecek şekilde eğiten, yenilikçi, modern teknolojiyi yakından takip eden, sürekli kendisini geliştiren, çağdaş köklü ve tecrübeli bir sağlık kuruluşudur. 

Sağlık alanında ülkemizin en iyilerinden olup, bilim, çağdaşlık ve kalite ilkeleri ışığında en iyi hizmeti vermeyi her zaman kendine ilke edinmiş bir sağlık kuruluşuyuz.

'Hasta ve hasta yakınlarının mutluluğu bizim için önemlidir.' Bu ilkeden yola çıkarak hastalarımızın ihtiyacı olan tanı ve tedaviye en kısa sürede onlara sunarak şifa dağıtmak yegane hedefimizdir.

Bu yaygın müşteri portföyünü mutlu etmenin bir yolunun da doğru bilgiye doğru ve hızlı zamanda ulaşmamızı sağlayacak bir Kurumsal Yazılım Danışmanlığından geçtiğinin farkındayız. Bu anlamda uzun süredir danışmanlık hizmeti sağladığımız 12M Danışmanlık’ın hizmetlerinden duyduğumuz memnuniyeti belirtmekten mutluluk duyarız. 

Yedikule Surp Pırgıç Ermeni Hastanesi
Vakfı Yönetim Kurulu

Kullanım Şartları | Gizlilik İlkeleri | Sık Sorulan Sorular
Copyright © 2011 Designed By
12M Yazılım Proje ve Yönetim Danışmanlık Ltd. Şti.