Biz Kimiz ?
Hizmetlerimiz
Entegre Çözümlerimiz
Referanslarımız
İnsan Kaynakları
Bizden Haberler
İş Ortaklarımız
12M Yazılım Proje ve Yönetim Danışmanlık Ltd. Şti.
Başarı Hikayeleri > Jakko
Dilek Holding
Gelpa Gelişim
Glengo
Habasit
Jakko
Marmara Pamuklu Mensucat AŞ
Mutlusan
Surp Pırgiç
Sümer Faktoring
Tüm Grubu
Würth Sanayi

JAKKO 2002 yılında Kazakistan´ın Aktobe şehrinde kurulmuş olup, plastik boru ve ek parçaları satışı ile faaliyete geçmiştir. Kaliteli ürün ve hizmet anlayışı ile kısa sürede geniş bir pazarlama ağına sahip olmuştur. Farklı şehirlerdeki mağazalarında satışa sunulan geniş ürün çeşidi ile Kazakistan´ın lider kuruluşlarından biri olarak faaliyetine devam etmektedir.

Pazarlamadaki başarısını üretim ile güçlendiren JAKKO 2006 yılında, kendi markası adı altında Türkiye´deki fabrikasını kurarak sanayi sektörüne adım atmıştır. Firmanın ana faaliyeti, plastik boru ve ek parçalarının üretimidir. 300 farklı ürün çeşidine sahip olup sektördeki yeniliklere bağlı olarak mevcut ürün çeşidini sürekli arttırmayı hedeflemektedir.>

JAKKO, sektördeki gelişmeleri yakından takip ederek, yeni teknolojik sistemlerin ve kalite unsurlarının hayata geçirilmesinde ayrıca var olan sistemlerin geliştirilmesinde her geçen gün ilerleme kaydetmektedir.

Bünyemizde mevcut olan gerekli test araçlarıyla donatılmış laboratuarda gelen hammaddenin ve çıkan ürünün kontrolü sağlanmakta, ürünün kalitesinin TSE standartlarına uygunluğu kontrol edilmektedir. Ar-ge çalışmalarına verdiği önem sonucunda en son teknolojiyle üretilen JAKKO ürünleri, sahip olduğu kalite belgeleriyle başta BDT ülkeleri olmak üzere Asya, Afrika ve Avrupa ülkelerine ihraç edilmektedir.

JAKKO, gerek müşterileri, gerekse tedarikçileri tarafından tercih edilen bir marka olmayı amaç edinerek sınırsız müşteri memnuniyeti ve ödün vermediği kalitesiyle ticari ilişkilerinde karşılıklı güven ve dürüstlüğü ilke edinmiştir.

Bu anlamda uzun süredir birlikte çalıştığımız 12M Danışmanlık’ın verdiği danışmanlık hizmetlerinden memnuniyetimizi belirtmekten mutluluk duyarız.

Kullanım Şartları | Gizlilik İlkeleri | Sık Sorulan Sorular
Copyright © 2011 Designed By
12M Yazılım Proje ve Yönetim Danışmanlık Ltd. Şti.