Biz Kimiz ?
Hizmetlerimiz
Entegre Çözümlerimiz
Referanslarımız
İnsan Kaynakları
Bizden Haberler
İş Ortaklarımız
12M Yazılım Proje ve Yönetim Danışmanlık Ltd. Şti.
Başarı Hikayeleri > Glengo
Dilek Holding
Gelpa Gelişim
Glengo
Habasit
Jakko
Marmara Pamuklu Mensucat AŞ
Mutlusan
Surp Pırgiç
Sümer Faktoring
Tüm Grubu
Würth Sanayi

12M Danışmanlık şirketimiz Glengo Tekstil AŞ. nin danışmanlık firmalarından biri olarak uzun yıllardır bize hizmet vermektedir.. 

Glengo Tekstil AŞ. kurulduğu yıl olan 1986’dan beri CAD- CAM sistemleri üreticisi ABD menşeili Gerber Technology firmasını Türkiye ve Ortadoğu pazarında başarıyla temsil etmektedir. Bu başarısından dolayı 2003 yılında Özbekistan, Türkmenistan, Kazakistan, Azerbaycan, Kırgızistan, Tacikistan, Gürcistan ve Ermenistan da Glengo sorumluluk alanına verilmiştir. 

 Glengo hitap ettiği pazarlara sattığı her türlü sisteme ait yedek parça ve sarf malzemelerini doğrudan kendi stoğundan sağladığı gibi her türlü teknik, uygalama ve eğitim desteğini de İstanbul, Bursa, İzmir, Ankara, Adana, Denizli ve Taşkent/Özbekistan’da bulunan yılların bilgi birikimi ve tecrübesine sahip geniş kadrosu ile vermektedir. Glengo için müşteri her şeyden önemlidir ve dolayısı ile satılan sistemlerin en verimli şekilde ve en az duruşla çalışır olması için her türlü destek verilmektedir. Bu 22 yıldır aksaksız devam etmektedir. 

Bu yaygın müşteri portföyünü mutlu etmenin bir yolunun da doğru bilgiye doğru ve hızlı zamanda ulaşmamızı sağlayacak bir Kurumsal Yazılım Danışmanlığından geçtiğinin farkındayız. Bu anlamda uzun süredir çalışmakta olduğumuz 12M Danışmanlık’ın verdiği danışmanlık hizmetlerinden memnuniyetimizi belirtmekten mutluluk duyarız. 

GLENGO TEKNOLOJİ TİC. VE SAN. A.Ş

Kullanım Şartları | Gizlilik İlkeleri | Sık Sorulan Sorular
Copyright © 2011 Designed By
12M Yazılım Proje ve Yönetim Danışmanlık Ltd. Şti.