Biz Kimiz ?
Hizmetlerimiz
Entegre Çözümlerimiz
Referanslarımız
İnsan Kaynakları
Bizden Haberler
İş Ortaklarımız
12M Yazılım Proje ve Yönetim Danışmanlık Ltd. Şti.
Başarı Hikayeleri > Habasit
Dilek Holding
Gelpa Gelişim
Glengo
Habasit
Jakko
Marmara Pamuklu Mensucat AŞ
Mutlusan
Surp Pırgiç
Sümer Faktoring
Tüm Grubu
Würth Sanayi

Habasit Kayış Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi"  Habasit'in Avrupa'da kurulmuş bulunan 19. şirketidir ve Habasit'in büyümesinin bir göstergesidir.Habasit'in İstanbul'da şirket kurmasının ana sebebi; gelişmekte olan Türkiye pazarına direkt hizmet vermek ve stratejik müşterilere daha yakın olmaktır.

Habasit, kayış sektöründe dünya çapında pazar lideri konumundadır. Ana hedefimiz müşterilerimize gelişmiş çözümler sunmaktır. 

Habasit dünya üzerinde 30 ülkede kendi firmaları ile servis vermektedir. Her şirketimiz kendine ait stok, fabrikasyon, montaj ve servis imkanlarına sahiptir. Her biri müşterilerine zamanında, uzmanca ve güvenilir çözümler sunmaya odaklanmıştır. 

Müşterilerimize siparişlerini zamanında teslim etmeyi garanti altına alabilmek için dünya üzerinde son teknolojiye sahip 20 modern üretim tesisiyle faaliyet göstermekteyiz. 

Her geçen gün büyüyerek sürekli yeni hedeflere doğru yol alan firmamız üretimdeki iddasını da iş süreçlerinde kullandığı ürünlerle güçlendirerek arttırmaktadır. Danışmanlık hizmetlerine yapmış olduğumuz teknoloji yatırımları bizi hedefimize bir adım daha yaklaştırmaktadır. 

Bu anlamda uzun süredir birlikte çalıştığımız 12M Danışmanlık’ın verdiği danışmanlık hizmetlerinden memnuniyetimizi belirtmekten mutluluk duyarız. 

HABASİT KAYIŞ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Kullanım Şartları | Gizlilik İlkeleri | Sık Sorulan Sorular
Copyright © 2011 Designed By
12M Yazılım Proje ve Yönetim Danışmanlık Ltd. Şti.